FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Restaurant Borger

Het is vaak een hele karwei om een goed restaurant te vinden. Soms is de locatie niet goed, soms is het menu niet in orde, en soms laat de sfeer te wensen over. Het komt geregeld voor dat iemand denkt een leuke plek te weten, maar dat deze vervolgens behoorlijk tegenvalt. Zeker in een klein dorp, waar de keuze niet heel groot is, kunnen de horecagelegenheden tegenvallen. Omdat er weinig aanbod is hoeft er niet veel aan klantenservice gedaan te worden, de meeste klanten komen uit de regio en hebben niet veel keuze. Gelukkig zijn er ook gelegenheden die met dat beetje extra doen voor de klant! Wanneer je een leuk restaurant zoekt in Drenthe dan ben je bij brasserie de Berken aan het juiste adres. Dit restaurant in Borger heeft alles in huis om er een gezellige middag of avond van te maken. Je kunt er heerlijk eten of leuke activiteiten ondernemen voor het hele gezin. Bij dit mooie restaurant in Borger kun je:

  • lunchen
  • dineren
  • diverse activiteiten ondernemen

Het restaurant uit Borger verzorgt complete lunchpakketten voor de klant die graag ’s middags al op bezoek komt. Tot vier uur is er een lunch menu wat bestaat uit tal van lekkere gerechten. Je kunt beginnen met een heerlijk broodje gerookte zalm, maar kunt ook kiezen voor een goedgevulde soep of een oer-Hollands broodje kroket. Natuurlijk is er de overheerlijke uitsmijter met ham en voor de kinderen wordt ook een bordje friet of een plakje brood geserveerd. Het is bij dit restaurant uit Borger ook mogelijk om met een groep langs te komen voor een high tea. Tijdens deze high tea krijg je tal van verschillende hapjes en natuurlijk heel veel smaken thee. Lekkere warme broodjes worden afgewisseld met kleine stukjes taart en diverse andere versnaperingen. Er is tijdens deze gelegenheid, die helemaal in het teken staat van thee en gezelligheid, natuurlijk ook alle mogelijkheid voor een lekker kopje koffie. Het diner bij dit restaurant in Borger is vanaf vier uur beschikbaar. Voorgerechten bestaan onder meer uit lekkere salades en soepen, maar ook is er wildpaté en speltbrood te krijgen. Bij de hoofdgerechten wordt het grote geschut uit de kast getrokken. Eendenborst, zeebaars of een lekkere Rib-eye, het kan allemaal voor je worden klaargemaakt. Achteraf kunnen jij en je gasten genieten van bitterkoekjes, koffie of thee, een warme wafel met kersen of een heerlijk ijsdessert. Voor de kinderen is er een aangepast menu met lekkere snacks of pasta, voor ieder dus wat wils. Dit restaurant in Borger is geschikt voor de hele familie!

Restaurant Borger; activiteiten

Gelukkig is er bij dit restaurant in Borger meer te doen dan enkel eten. Zo worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan:

  • letterboxen
  • wandelingen
  • excursies
  • fietstochten

Letterboxen is nieuw in Nederland. In een bos of een natuurgebied liggen verschillende boxen verstopt. Dankzij een aantal coördinaten en een aanwijzing probeer je alle dozen te vinden. Deze dozen worden door dit restaurant in Borger verstopt in de omgeving. Je kunt dit spel samen spelen of alleen en een verschillende plek kan meerdere keren bezocht worden. De boxen worden immers steeds op verschillende plaatsen neergelegd, je bent zo altijd op nieuwe plekken aan het zoeken. Dit is een spel voor jong en oud, omdat het helemaal op het eigen tempo gespeeld kan worden. Daarnaast is het ook erg leuk om een bepaald stukje natuur eens een keer helemaal door te spitten op zoek naar een box. Je bekijkt een klein meertje of een omgevallen boom plots op een hele andere manier. Letterboxen kan op verschillende locaties in Nederland, maar het mooiste is het natuurlijk om de echte natuur in te gaan. Dit restaurant in Borger biedt tal van verschillende speurtochten aan. Zo zijn er langere zoektochten voor jongeren en enkele kortere voor de senioren. Waar de jongeren echt opzoek gaan naar meerdere boxen genieten de senioren met name van de mooie natuur. Al met al een is dit dus activiteit die erg leuk is voor eigenlijk elke deelnemer. Uiteraard hoeft er geen spel te worden gespeeld om van de natuur te kunnen genieten. Dit restaurant in Borger biedt heeft verschillende wandelroutes uitgezet voor als jullie gewoon een stukje willen lopen. Ook worden er excursies georganiseerd naar natuurgebieden in de buurt, bijvoorbeeld het Drouwenerzand. Kom je op de fiets, dan zijn er veel verschillende soorten fietstochten om nog wat meer van de omgeving te zien. Al deze activiteiten worden georganiseerd door dit fraaie restaurant in Borger, je hebt dus altijd wat te doen na het eten!

Snel reserveren en lekker genieten

Dus waar wachten jullie nog op? Een mooi restaurant in Borger met lekker eten en leuke activiteiten op in schitterende locatie, wat wil je nog meer! Neem vlug een kijkje op de website http://www.brasseriedeberken.nl/. Op deze website kun je contact leggen met de medewerkers van het restaurant. Mocht je dus nog vragen hebben dan kun je hier altijd terecht voor meer informatie. Ook vind je alle openingstijden handig op een rij, slim voor wanneer je een familiebezoek wilt plannen! Om de zoveel tijd worden er op de locatie bovendien leuke workshops gegeven. Hierbij leer je alles over eten en drinken, of word je vermaakt tijdens een leuke borrel. Kortom: geniet van een heerlijke dag met je gezin of je familie en reserveer vandaag nog, je zult er geen spijt van krijgen!