FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Heb je een nieuwe kookplaat nodig?

Het overkomt iedereen op een gegeven moment: één of meerdere apparaten in je keuken begeven het op een zeker moment. Wanneer het om meerdere apparaten gaat, gebeurt dat vaak tegelijkertijd, netjes volgens de wet van Murphy. (De wet van Murphy zegt dat alles wat fout kán gaan, fout zál gaan.) Wanneer dit gebeurt, is het natuurlijk van belang dat je je kapotte of slecht functionerende keukenapparatuur zo snel mogelijk vervangt. Stel bijvoorbeeld dat je kookplaat het heeft begeven: het staal van je kookplaat is op mysterieuze wijze verwrongen geraakt, je elektrische pitten zijn doorgebrand of je hebt een zware braadslee op je glazen inductiekookplaat laten vallen. Wat er ook aan de hand is met je kookplaat, wanneer je een nieuwe nodig hebt is deze tegenwoordig moeiteloos online te bestellen. Er zijn genoeg leveranciers die een webwinkel hebben waar je een bestelling kunt plaatsen, kunt betalen en het product vervolgens thuisgestuurd en eventueel zelfs geïnstalleerd kunt krijgen, ook wanneer het om een kookplaat gaat. Het probleem met die overdaad aan webwinkels en toegankelijke aanbieders is dat je op het moment dat je iets nodig hebt wordt overspoeld door alle mogelijkheden, keuzes, informatie, aanbiedingen, afwegingen, merken, et cetera. Probeer daar maar eens wijs uit te worden als je gewoon op zoek bent naar een nieuwe kookplaat! Zo vaak komt het immers niet voor dat je keukenapparatuur vervangen moet worden. Daarom is het belangrijk dat je je nieuwe kookplaat bij een professioneel, ervaren en gespecialiseerd bedrijf besteld. Je kunt wel bij de IKEA een kookplaat aanschaffen, maar wat als je ‘m dan niet geïnstalleerd krijgt? Of als de kookplaat niet bij je elektriciteitsaansluiting past? Of niet geschikt is voor de pannen die je momenteel gebruikt, waardoor je ook een hele verzamelingen nieuwe pannen aan moet gaan schaffen? Wanneer het gaat om spullen die je niet regelmatig aanschaft en waar je je niet hobbymatig of professioneel regelmatig in verdiept, is het altijd nuttig om de hulp in te roepen van een expert. Wanneer het gaat om witgoed en keukenapparatuur kom je dan al snel uit bij De Schouw Witgoed.

Kookplaat, vaatwasser, fornuis: koop het bij De Schouw Witgoed!

Wanneer je nieuwe keukenapparatuur of ander witgoed nodig hebt, zoals een kookplaat, vaatwasser of fornuis, dan ben je bij De Schouw Witgoed precies aan het goede adres. De Schouw Witgoed is namelijk een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1936. In 2016 vieren ze dus hun tachtigjarig bestaan! Deze gevorderde leeftijd van het bedrijf betekent natuurlijk enorm veel voor de mate van ervaring en expertise die in het bedrijf aanwezig zijn. Een bedrijf slaagt er immers uitsluitend in bijna tachtig jaar succesvol te blijven wanneer het leert, zich ontwikkelt, meegaat met zijn tijd, concurrerende expertise opbouwt en de klanten op het gebied van service en betrouwbaarheid geeft wat ze verwachten en verlangen. Dat is dan ook precies wat De Schouw Witgoed de afgelopen decennia heeft gedaan. Tegenwoordig hebben ze niet alleen een fysieke winkel waar je hun producten kunt bewonderen, maar ook een webwinkel waar het gehele assortiment te bekijken is. Ben je dus op zoek naar een nieuwe kookplaat? Breng dan zeker even een bezoekje aan de webwinkel of de fysieke winkel van De Schouw Witgoed. Jouw ideale nieuwe kookplaat heb je er in zeer korte tijd gevonden. In het assortiment vind je bijvoorbeeld de volgende kookplaten:

  • De traditionele en nog steeds alom geliefde gaskookplaat
  • Vrijstaande kookplaat, niet verbonden aan een oven of ingebouwd in het aanrecht
  • Keramische kookplaat
  • Inductie kookplaat
  • Elektrische kookplaat
  • Inbouw friteuse
  • En zelfs inbouw teppanyaki

De Schouw Witgoed heeft niet alleen een zeer uitgebreid assortiment, maar daarnaast ook een enorme variatie aan prijzen, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Van €199 tot meer dan €2000: wat er ook het beste in jouw keuken past en het beste aan jouw standaarden en eisen van stijl en kwaliteit voldoet, bij De Schouw zit er sowieso iets tussen dat je met liefde en plezier mee naar huis neemt of thuis laat bezorgen.

Gewoon kwaliteit en service

De Schouw Witgoed bestaat al zo lang omdat ze uitstekend in staat zijn kwaliteit, expertise, betrouwbaarheid, bezorging, service, klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid te combineren in hun bedrijfsvoering. Zo adviseren ze bijvoorbeeld over het type aansluiting dat je hebt en welk apparaat daar het beste bij past, hebben ze een eigen bezorg- en installatieservice en zoeken ze altijd samen met de klant naar de beste oplossing. Dankzij de jarenlange ervaring die De Schouw Witgoed rijk is zijn ze in staat zeer nauwkeurig en sluitend advies te geven voor iedere unieke situatie. De belangrijkers pijlers waarop de winkel nog steeds loopt zijn dan ook vakkennis, betrouwbaarheid en service. Lekker ouderwets en uitermate effectief. Voor inhoudelijk advies kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de experts van De Schouw Witgoed, bijvoorbeeld via telefoon, email, chat of door ze op te zoeken in de fysieke winkel in Bussum. De befaamde betrouwbaarheid van De Schouw Witgoed komt voort uit hun transparantie wanneer het gaat om de communicatie naar de klant, bijvoorbeeld over levertijden of eventuele onverwachte hordes die overwonnen moeten worden. De klant weet bij De Schouw altijd exact waar hij of zij aan toe is. Dit alles staat ook in het kader van de klantgerichte service die De Schouw levert, vóór, tijdens en zelfs nog na de aankoop. Voor je witgoed en keukenapparatuur heb je nu dus een nieuw vast adres: De Schouw Witgoed, online of in Bussum!