FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Webwinkel vergelijken: Horeca meubilair

Horecaworld - Horeca meubilairMeestal als we een webwinkel vergelijken dan vergelijken we deze op het gebied van boeken, servies of iets anders wat vaak gekocht wordt. Dit zijn namelijk de meest gangbare webwinkels die er momenteel zijn en degene die mensen het beste kennen. Vandaag echter leek het ons interessant om eens een webwinkel onder de loep te nemen die op het gebied van horeca meubilair handelt, iets waar niet iedereen dagelijks mee in aanmerking komt. Tegenwoordig wordt bijna alles online gekocht dus ook steeds meer ondernemers gaan dingen online aanschaffen. Waar je vroeger naar de groothandel ging, ga je nu naar een mega webwinkel voor het betreffende product dat je zoekt als ondernemer. Zo ook voor de horeca waar er een aantal zeer grote webwinkels zijn opgekomen. Dit heeft meerdere voordelen: het is makkelijk, snel en goedkoop. Ten eerste is het makkelijk, net zoals online winkelen makkelijk is voor gewone consumenten. De ondernemer kan gewoon vanuit zijn kantoor apparaten, horeca meubilair en nog veel meer bestellen. Hij kan op zijn gemak uitzoeken en vergelijken. Ten tweede het is snel, veel sneller dan uitgebreid moeten zoeken en het zelf vervoeren. Met de huidige service van veel bedrijven worden de spullen binnen enkele dagen thuisbezorgd zonder enige moeite. Ook is online bestellen, zoeken en betalen een stuk sneller dan naar een winkel moeten rijden en daar uitgebreid moeten kijken. Tot slot is het een stuk goedkoper. Doordat bedrijven niet meer hele showrooms en winkels hoeven te onderhouden kunnen de producten goedkoper worden en gaat het meer om het product dan om de koopervaring. Zo ook op het gebied van horeca meubilair waar momenteel Horeca World een hele grote in is. Horeca World verkoopt allerlei soorten horeca meubilair, van tafels tot stoelen tot dienbladen. Maar ze verkopen niet alleen horeca meubilair, er is nog veel meer dat ze te bieden hebben. Denk hier bij aan allerlei apparaten zoals een koeling, een grill of een fornuis, maar ook de accessoires die ondernemers in de horeca snel verslijten zoals kleine dingen van doppen op de tap tot nieuwe platen voor de grill. Horeca World is een van de grootste van dit moment en is een heel goed voorbeeld van een bedrijf dat het gat opvult dat is ontstaan in de huidige markt: het moet sneller, makkelijker en goedkoper, ook voor ondernemers. En grote logge producten moet je niet in een winkel zetten maar in een magazijn en snel en gemakkelijk bij mensen thuisbezorgen: een gat in de markt dus eigenlijk.

Sneller en makkelijker: horeca meubilair

Waar je vroeger uren door winkels liep te struinen op zoek naar het juiste horeca meubilair kun je nu online gaan en kijken welke stoelen en tafel je zou willen. Dit horeca meubilair wordt dan binnen 48 uur door Horeca World bij je thuisbezorgd. Dit gemak is wat veel ondernemers zoeken en waar Horeca World perfect inspringt. Ze hebben een uitgebreide klantenservice die probeert de aankoop nog iets prettiger te laten verlopen, ze hebben een sneller bezorgservice en ze hebben daarnaast een heel uitgebreid assortiment waardoor verder kijken en bij verschillende winkel producten kopen eigenlijk niet meer nodig is. Ook grote ondernemers gaan hier steeds meer aan geloven: namen van klanten van Horeca World zijn van der Valk, McDonalds en nog veel meer. Dat toont aan dat horeca meubilair inmiddels ook een product is wat online gekocht wordt. Echter voor de mensen die het product toch nog eerst even in het echt willen zien heeft de winkel nog wel een showroom voor met vriendelijke mensen om advies te geven. Bij horeca meubilair is vaak niet zoveel advies nodig, maar bedenk eens dat u een nieuwe koeling zoekt voor uw restaurant. Het is fijn dat de showroom mensen met kennis heeft die u daarbij kunnen helpen. Ook de klantenservice is te bereiken voor dergelijke vragen. Zo lijdt de service niet onder het feit dat winkelen steeds meer online gebeurt, ook voor ondernemers die horeca meubilair zoeken.

Goedkoper: horeca meubilair

Maar niet alleen is het winkelen online sneller en gemakkelijker, het is ook stukken goedkoper. Doordat niet hele winkels in stand gehouden hoeven worden en slechts 1 showroom scheelt dit de bedrijven enorm in de kosten en dat uit zich in de service en in de prijzen. Zo heeft Horeca World een paar enorme voordelen op het gebied van financi├źn. Ten eerste hebben ze altijd een paar zeer interessante aanbiedingen van producten die bij elke ondernemer van pas komen zoals een koeling. Daarnaast hebben ze ook nog de laagste prijs garantie. Heeft een ander bedrijf een lagere prijs? Dan hanteren ze de lagere prijs. Boven op deze fantastische prijzen is het ook nog zo dat ze staffelkorting hanteren. Dit houdt in dat voor bepaalde bedragen er fikse kortingen gelden. Besteedt u als ondernemer meer dan 500 euro aan horeca meubilair? Dan krijg u automatisch 5% korting. Maar besteedt u meer van 2000 euro, dan loopt de korting al snel op tot 15%. Deze prijzen zijn zeer aantrekkelijk en maken het voor veel ondernemers interessant om online inkopen te gaan doen, niet alleen voor kleine dingen, maar ook voor de grotere apparaten zoals horeca meubilair. Ondanks deze lage prijzen is er altijd advies op maat voor iedere ondernemer. En mocht u nou een grote ondernemer zijn die vaak iets zal gaan afnemen dan zijn er ook nog ontzettende voordelen te behalen en lopen de kortingen op tot ver over de 15%.

Meer van Horecaworld.biz

Deel dit bericht op social media