FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Taarten om van te smullen

Houdt u heel erg van taarten bakken, maar heeft u er door de drukte steeds minder tijd voor? Of wilt u als werkgever het personeel eens feestelijk verrassen? Voor iedere gelegenheid bestaan er de perfecte taarten. Bent u nou ook op zoek naar de beste leverancier van smakelijke taarten voor bijvoorbeeld uw bedrijfsjubileum? Dan bent u bij taartenwinkel.nl helemaal aan het juiste adres. Want het is altijd een feestje met de taarten van taartenwinkel.nl! Onze prachtige taarten zijn er in alle smaken en vormen die u maar wenst. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in ons assortiment. Heeft u een leuk idee, kijkt u dan eens gerust op onze website om te oriënteren. Maar ons advies is om dit niet op een lege maag te doen, want voor u het weet loopt het water u in de mond! Bij ons vindt u altijd wel iets van uw gading en gaat u nooit met lege handen naar huis. Bestel eenvoudig online de taart of het gebak van uw keuze en verras uw vrienden, collega’s of familie met een heerlijke traktatie. Taarten van taartenwinkel.nl zijn om van te smullen! Lik uw vingers af bij dat heerlijke stukje chocolade-, vruchten-, marsepein- of slagroomtaart. En het mooie is dat al onze feestelijke taarten voor een zeer feestelijke prijs de deur uitgaan! Dat willen wij u alvast even vertellen, want niet alle kwaliteit hoeft duur te zijn. Klanten weten al jaren de weg naar ons te vinden en wij zien onze vaste clientèle dan ook gestaag groeien. Men komt er zelfs voor terug! Wat is ons geheim nou precies, vraagt u zich af? Dat zult u toch echt zelf moeten ontdekken met het proeven van een van onze heerlijke taarten. Ga daarom vandaag nog naar taartenwinkel.nl en kijk uw ogen uit!

Voordelen van taarten online bestellen

Bij taartenwinkel.nl kunt u voor elke soort gelegenheid de beste taarten vinden, dus maakt u zich daar geen zorgen over. Feestelijke taarten voor een feestelijke prijs: dat is wat wij willen bieden aan onze klanten. En dit blijkt goed te bevallen! Want wij worden met gemiddeld een 9 beoordeeld door onze klanten. Daar zijn wij zeer trots op, want hier doen we erg ons best voor. Wij willen mensen elke dag blij maken met smakelijke traktaties en taarten. Elke dag is ons enthousiaste team druk in de weer om met zorg en aandacht uw bestelling te verzorgen. Wij zijn dé online banketbakker van Nederland en bezitten nog echte passie voor ons vak. Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij de perfecte taarten in huis. Grote bestellingen kunnen wij met gemak aan, maar ook die ene heerlijke taart voor moeders verjaardag maken wij met plezier. U kunt overigens voor meerdere soorten producten terecht bij taartenwinkel.nl. Denkt u daarbij eens aan:

  • macarons
  • bonbons
  • petit fours
  • vlaaien
  • 3D taart
  • speciale kindertaarten

Op de website kunt u eenvoudig kiezen uit een smaak, een thema en een gelegenheid. Wilt u bijvoorbeeld een vlaai om iemand mee te trakteren? En houdt u van citroen? Filter hier dan op en kies voor de gelegenheid ‘zomaar’. Zo krijgt u gelijk een helder overzicht van de taarten die wij daarvoor aanbieden. Dat is nog eens makkelijk. Ook is het mogelijk om een foto van een geliefde of vriend erop te laten zetten, of een logo van uw merk of bedrijf. Wij hebben al voor vele grote bedrijven geleverd: kijkt u op de website eens bij referenties. Daarnaast is er ook de optie om met sierlijke chocoladeletters een leuke boodschap over te brengen. Het voordeel van online bestellen is dat u dit vanuit uw luie stoel kunt doen en geen tijd kwijt bent aan het reizen naar een speciale banketbakker. Wij leveren namelijk door heel Nederland en zijn zeer goed bereikbaar. U geeft eenvoudig uw wensen door op de website en vult daar ook de gewenste datum in van bezorging. Wij zijn ervaren met grote bezorgingen en schromen niet voor logistieke uitdagingen. Zo hebben wij ooit 700 taarten door heel Nederland laten bezorgen op dezelfde tijd en bij de juiste adressen. Dat was nog eens een verrassing voor de medewerkers van dit bedrijf! Heeft u nou ook een leuke ludieke actie in gedachten en loopt u daar al een tijdje mee rond? Haast u dan nu om contact met ons op te nemen, want wij kunnen met overleg een heel eind komen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Uw aanvraag wordt gelijk in behandeling genomen en vaak komen wij dezelfde dag met een leuk voorstel. U heeft het dus voor het zeggen op taartenwinkel.nl!

Speciaal voor iedereen

Goed, u heeft misschien al een keuze gemaakt uit onze ruim assortiment taarten. Wat is de volgende stap? Het is belangrijk om te weten hoeveel mensen zullen smullen van het gebak. De meeste producten van taartenwinkel.nl zijn vanaf 8 tot 10 personen te bestellen. Maar we hebben ook een taart die speciaal voor 50 personen is ontworpen. Deze is vooral geschikt voor bedrijven en wordt dan ook vaak besteld met logo. Let ook op eventuele allergieën van mensen. Het is mogelijk om taarten te bestellen zonder bijvoorbeeld gluten, pinda’s en melk. U ziet maar weer: het is kiezen geblazen en daarna verzorgen wij al het werk. Wilt u eens een bezoekje wagen aan ons vestigingsadres? Dat kan natuurlijk. De koffie en gebak staan al op u te wachten!