FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Het beste Indiaas restaurant; de restaurantervaring

India Poort is het beste Indiaas restaurant van Nederland. U kunt hier genieten van de heerlijkste Indiase gerechten zoals paneer chicken masala, palak paneer, dall en natuurlijk hebben wij ook typisch Indiase dranken zoals Kingfisher bier en lassies voor degene die graag geen alcohol drinken. Een lassie is een echt Indiaas drankje dat wordt gemaakt met Yoghurt. Het is een drankje dat mensen drinken in verschillende smaken zoals mango, maar je kunt ook een lassie bestellen zonder een smaakje en dan is het een naturel lassie. Een ander typisch Indiaas drankje dat u bij het beste Indiaas restaurant kunt bestellen is de Chai. Dat is thee met melk en speciale kruiden. Wanneer u in India bent, dan zult u zien dat iedereen op straat nipt uit kleine kopje van deze thee. De thee wordt mierzoet gemaakt. Iedereen drinkt het. Het is een van de meest kenmerkende drankjes van het land. India kent een hele specifieke cultuur en dat geldt ook voor de keuken. De smaken van India ontdekt u in het beste Indiaas restaurant. Wat betreft het interieur is India Poort helemaal ingericht op Indiase wijze met veel kleuren en doeken. In India worden ook veel hot plates geserveerd. Mocht u graag met een groep naar het beste Indiaas restaurant willen komen dan vragen wij u om even een tafeltje te reserveren. Wij worden druk bezocht en het is altijd aan te raden om even van te voren te bellen om zeker te weten dat u een plekje heeft. Wij zijn het beste Indiaas restaurant en bieden u als gast:

  • De allerbeste service
  • De heerlijkste gerechten
  • Uitgebreide kaart
  • Ook vegetarisch
  • Geweldige sfeer

Beste Indiaas restaurant; totaalervaring

Zo even bespraken wij het belang van de totaalervaring. Het gaat er dus niet alleen maar om dat u geniet van een geweldig gerecht waar u uw vingers bij aflikt. Het gaat natuurlijk ook om allerlei andere dingen en dat zijn de sfeer die wordt gecreƫerd door ons enthousiaste personeel. Het beste Indiaas restaurant biedt een geweldige sfeer en u waant zich deze avond dan ook even helemaal in India. Wanneer u niet eerder in India bent geweest, dan is het brengen van een bezoek aan het beste Indiaas restaurant een hele goede manier om kennis te maken met de sfeer en te proeven van hoe het in India is. Mensen die wel in India zijn geweest en daarna een bezoek brengen aan het beste Indiaas restaurant geven altijd aan dat ze echt het gevoel hebben dat ze terug in de tijd zijn. Veel gasten komen iedere keer weer terug naar ons restaurant. Dat heeft alles te maken met de restaurantbeleving die wij te bieden hebben. Wat bedoelen we daar precies mee? Dat zullen wij u vertellen. Wanneer u naar een restaurant gaat dan wilt u niet alleen maar lekker eten. Natuurlijk is het belangrijk dat u waar krijgt voor uw geld en dat het eten dat u geserveerd krijgt goed van smaak is en hopelijk op een leuke manier wordt geserveerd. Maar daarnaast bent u ook een avondje uit en dat betekent dat u wilt genieten van een gezellige ervaring en een goede positieve sfeer zoals wij bieden in het beste Indiaas restaurant. Daarom is de ambiance van een restaurant heel erg belangrijk. Voor een deel hebben wij als restaurant ook geen controle over de sfeer die er heerst, maar wat wij wel altijd zien is dat het beste Indiaas restaurant hele leuke en vriendelijke mensen aantrekt met wie wij samen een geweldige sfeer maken. Wanneer u kiest voor het beste Indiaas restaurant India Poort dan kiest u voor een echt familiebedrijf en dat voel en proef je in alle facetten van het restaurant.

Passie voor eten

Passie voor eten maar ook voor het bieden van de beste service straalt er aan alle kanten vanaf bij India Poort dat zichzelf niet voor niets het beste Indiaas restaurant mag noemen. Er zijn veel mensen die uit eten gaan en overweldigd worden door de positieve en sfeervolle ambiance van India Poort. Dat is dan ook de reden dat we een grote groep vaste klanten hebben die steeds weer terugkomen en onze gerechten eten. India is als land een hele bijzondere plek. De keuken weerspiegeld dat karakteristieke van het land. India Poort is een bedrijf dat altijd binnen de familie zal blijven. Wij hebben passie voor eten en sfeer en willen dit overdragen aan de mensen die bij ons komen. Wij geloven in het bieden van een geweldige ervaring aan onze gasten die altijd centraal zullen staan. Wilt u de smaken van India naar uw huis halen. Dat bieden wij de mogelijkheid om onze gerechten thuis te laten bezorgen. Besteel onze bijzondere vlees- vis- of vegetarische gerechten en geniet culinair thuis. India is een kleurrijk land met kleurrijk eten. Voor de desserts wordt veel gebruik gemaakt van kokos en ook laat de keuken zich kenmerken door het gebruik van veel verschillende kruiden. U kunt kiezen voor hele pittige gerechten, maar ook voor mildere gerechten en dat staat allemaal netjes aangegeven op de kaart. Bekijk ons menu online of lees onze blog op indiapoort.nl. Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom het beste Indiaas restaurant, volg India Poort dan zeker ook op Facebook! Wij nodigen u en uw vrienden of familie van harte uit bij het beste Indiaas restaurant! Reserveer nu direct een mooie tafel.