FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

De vleesmachine maakt je leven makkelijker

Als je in een fabriek met vlees werkt, komt daar heel wat werk bij kijken. Ook in een slagerij zitten de werknemers doorgaans niet om werk verlegen. Natuurlijk vinden velen dat geen enkel probleem, omdat vlees hun grote passie is. Natuurlijk hebben zij voor dit beroep gekozen, en vinden ze het daarom geen probleem om veel en moeilijk werk te verrichten. Maar toch is het zinnig om eens na te denken hoe een vleesmachine jouw werk kan verlichten. Het is een ideaalbeeld dat je alles met de hand doet, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Maak het jezelf een beetje makkelijker door een vleesmachine aan te schaffen. Wil je wel maar heb je helemaal geen idee? Dan kun je daar kennis mee maken door naar de site van Van Uhm te gaan. Dan weet je zeker dat je een goede leverancier te pakken hebt wat de vleesmachine betreft. Als je eenmaal hebt besloten om een vleesmachine aan te schaffen, heb je wel nog behoorlijk wat keuzes te maken. De vleesmachine is er namelijk in allerlei soorten en maten, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Het is maar net waar jij naar op zoek bent!

Welke vleesmachine is het best voor jou?

Een vleesmachine kan je helpen met allerlei zaken. Als je bijvoorbeeld hamburgers maakt, kun je moeilijk doen door dit met de hand te doen of met een apparaat wat je met de hand bewerkt. Maar wist je dat je hiervoor ook een mooie vleesmachine kunt kopen? Dat maakt het werk in ieder geval een stuk makkelijker. Ook kan een vleesmachine bij het maken van worsten veel hulp bieden. Dit is namelijk zeker geen eenvoudige klus, dus waarom zou je geen vleesmachine kopen die hierbij veel werk uit handen kan nemen? In een slagerij wordt veel vlees gemengd, voor de meest uiteenlopende doeleinden. En ook hiervoor kun je een goede vleesmachine aanschaffen. En vlees snijden wordt natuurlijk ook aan de lopende band gedaan. Maar heb je er al eens over gedacht om ook voor deze klus een vleesmachine te kopen? Hierdoor kan dit werk zo ontzettend veel sneller gaan, dus dat kan veel tijd schelen. Tijd die jij als hardwerkende waarschijnlijk wel beter kunt besteden. En dat terwijl het snijwerk van deze vleesmachine minstens zo goed is als het werk van de menselijke hand. Dus denk er goed over na wat een dergelijke vleesmachine voor jouw bedrijf kan betekenen. Ook voor het verpakken van vlees kun je fantastische machines kopen die je hier een helpende hand bieden. Dit is een tijdrovende klus, waarbij het erg belangrijk is dat het op de juiste manier gebeurt. Hoe fijn zou het zijn dat je dit aan een goede vleesmachine kunt overlaten? Dan heb je hier geen omkijken naar en weet je zeker dat het op de correcte wijze gebeurt. Vermalsers, kookketels, pekelinjectoren, masseermachines, stopbussen… En ga nog maar een tijdje door! Je merkt al dat bij het noemen van het aanbod van alle vleesmachines bij Van Uhm je zeker aan het juiste adres bent. Je hebt hier zo veel keuze dat het bijna onmogelijk is dat jij zonder de vleesmachine van jouw keuze naar huis gaat. Op de site kun je al veel informatie vinden dus neem er snel een kijkje. Je kunt altijd een offerte aanvragen, je bent dan nergens toe verplicht. Op die manier kun je goed kijken of de vleesmachine goed in jouw budget past, en kijken wat zo’n apparaat in jouw keuken kan betekenen. Het is vooral zaak om over dit laatste goed na te denken, om te kijken hoe je jouw zaak dankzij zo’n mooi apparaat kunt verbeteren…

Meer dan machines

Natuurlijk kun je voor je vleesmachine terecht bij Van Uhm, maar dit bedrijf is zo veelzijdig dat er nog veel meer te halen valt. Denk aan klein materiaal, ook onmisbaar in elke fabriek of slager. Messen, platen, weegschalen of thermometers, ze hebben het allemaal. Maar denk ook aan manieren om spullen en producten op te bergen, zeker een belangrijk onderdeel in het bedrijfsleven dat met vlees werkt. Clips, dolleys en vacuümzakken spelen hierbij allemaal een grote rol, dus kijk hier ook goed naar. Heb je al genoeg op het gebied van bedrijfskleding? Ook dit kun je hier gewoon krijgen. Onder meer veiligheidskleding, wegwerpartikelen, kleding en schoenen kun je hier ook gewoon krijgen. Dit is ook een ontzettend belangrijk onderdeel op de werkvloer, dat nogal eens vergeten wordt. Maar het is essentieel om hier veel aandacht aan te besteden, dus denk bij een bestelling bij Van Uhm goed na of je hier ook iets van kunt gebruiken. Maar ook een veelgebruikt product als darmen kun je hier gewoon kopen. Daarbij is het ook mogelijk om kruiden en specerijen te bestellen. Natuurlijk kun je niet in de vleesindustrie werken zonder hiermee in aanraking te komen. De juiste kruiden en specerijen hebben een groot aandeel in de smaak van vlees, en die smaak is toch waar uiteindelijk alles om draait? Dit is dan ook het grote voordeel van dit bedrijf Van Uhm. Je kunt hier zo veel producten krijgen dat je maar een enkele bestelling hoeft te plaatsen en zo diverse goederen krijgt! Dat scheelt enorm in tijd en geld, en dat is toch erg handig als je een eigen onderneming hebt. Dus ga naar de site van Van Uhm en kijk wat je goed kunt gebruiken om je bedrijf naar een hoger plan te tillen!