FoodVakbeurs

Onafhankelijke vakbeurs voor de professionele foodbranche voor Foodservice en Retail

Altijd water bij de hand met Bobble

Waterfleswinkel - BobbleHet is gezond om water te drinken. Dat heeft meerdere oorzaken. Ten eerste kan het waterdrinken vergeleken worden met iets anders drinken. U zult het met me eens zijn dat water gezonder is dan bier (over de smaak zal ik zeker niet twisten). Toch is water ook veel gezonder dan frisdrank, en dat komt door de diverse toevoegingen die er in de frisdrank zitten, denk dan vooral aan suiker. Het is de rage in de voedingsindustrie om momenteel zo weinig mogelijk suiker overal in te doen, maar de vervangers van suiker, we willen namelijk nog wel een zoet smaak in ons eten en in onze frisdrank, zijn meestal net zo schadelijk als de suiker zelf. Een ander alternatief koffie heeft weer te veel cafeïne, maar bepaalde kruidenthee is misschien net zo gezond als water. Ten tweede is waterdrinken te vergelijken met niet drinken. Ook in dat geval is water drinken gezonder. We hebben als mens water nodig om het bloed mee rond te pompen, maar vooral ook om afvalstoffen mee af te voeren. Alles wat op de wc of via zweet naar buiten komt, komt naar buiten door water. Soms is het lekker om iets toe te voegen aan het water, bijvoorbeeld citroen of een paar blaadjes munt. Een van de problemen van onze behoefte om water te drinken is dat we niet altijd water bij de hand hebben. Als we een lang stuk moeten rijden, kunnen we wel bij elke benzinepomp stoppen en een flesje water voor een hoog bedrag kopen, maar dat is niet ideaal. En stel dat u met de trein gaat en daar drie uur in moet zitten. Tegenwoordig is de zelfs de dure railcatering er niet meer, dan zit u drie uur zonder water. En als de ellende dan nog toeslaat en de airco uitvalt op een hete dag bent u helemaal de pineut. Verder moet u vast ook lange werkdagen maken. Dan kunt u tussendoor vast wel lunchen, en misschien is er ook een bedrijfskantine, maar in de ochtend en in de middag wilt u toch ook wel eens wat drinken? De oplossing voor deze problemen is de Bobble. De Bobble is een waterfles die er niet alleen hip uitziet, maar ook nog eens zeer goed werkt. U kunt de Bobble meenemen op reis, maar ook naar uw werk. De Bobble is volledig te recyclen en is goed voor het milieu. Als u een Bobble koopt, en gebruikt natuurlijk, dan zult u nooit meer zonder water komen te zitten. Bovendien bent u dan hip, want iedereen kan wel een plastic flesje vullen met water, maar u staat daar dan boven en buiten, want u hebt dan een Bobble. Verder is de Bobble nog een slag extra gezond, omdat die het water zuivert. Over hoe dat werkt, en over welke producten u allemaal bij ons kan kopen, en vooral welke voordelen de Bobble allemaal heeft, kunt u hieronder verder lezen.

Water zuiverder met de Bobble

In principe mogen we er van uit gaan dat het kraanwater in Nederland goed te drinken is. Er zit soms een beetje kalk in, maar erg ongezond is het niet. Mocht u daar toch twijfels over hebben, of heeft u behoefte aan water dat helemaal zuiver is, dan ook is de Bobble een goede oplossing voor u. De Bobble bestaat namelijk uit een fles en een dop. Deze dop zit voor een deel in de fles en juist dat deel zorgt er voor dat het water wordt gezuiverd van schadelijke stofjes. Dit gebeurt met koolstof en richt zich voornamelijk op chloor. Dit is in volledige overeenstemming met de reglementen van de Europese Unie. Het is wel zo dat de zuiverende kracht van de dop na verloop van tijd iets afneemt en het dan goed is om de dop te vervangen. Wij houden een periode van ongeveer twee maanden aan of het 300 keer gebruiken van de fles. We gaan er dus van uit dat u ongeveer vijf keer per dag de fles vult en leegdrinkt. Doet u dat minder vaak dan hoeft u ook minder vaak de dop te vervangen. We weten dat de Bobble een beetje aan de prijzige kant is als u het vergelijkt met een flesje frisdrank dat u leegdrinkt en vervolgens met water vult. Dat is juist een positief aspect van de Bobble. We merken dat klanten die de Bobble gekocht hebben vervolgens zeer zorgvuldig met de Bobble omgaan. Hij was immers prijzig. Ze wassen hem zorgvuldig, gebruiken hem keer op keer en hoeven dus niet steeds een nieuw flesje te kopen. Goed, de voordelen van de Bobble op een rijtje:

  • altijd water bij de hand
  • handig voor op kantoor en op reis
  • zuivert het water
  • makkelijk af te wassen
  • zet aan tot zorgvuldig gebruik

Hoe bestelt u de Bobble?

Als u interesse heeft gekregen in ons product is het fijn als u onze website komt bezoeken en daar een kijkje komt nemen wat we allemaal voor producten aanbieden. U zult merken dat u het product meteen kan kopen, maar ook op een verlanglijstje kan zetten zodat u het later kan kopen. Er zijn losse doppen te bestellen en de fles is in verschillende formaten, bijvoorbeeld een sportief formaat of een literformaat, maar ook als schenkkan. Dus als u vanaf nu altijd water bij de hand wil hebben, bestel dan snel ons mooie product!